Διασκεδαστικά παιχνίδια για παιδικό πάρτυ

Spread the love

Για να γίνει πιο διασκεδαστικό το παιδικό πάρτυ χρειάζεται τρελά και διασκεδαστικά παιχνίδια που θα σκορπίσουν  παιδικά χαμόγελα και γέλια.

Μπαλόνι Pop

Φουσκώστε είκοσι με τριάντα μπαλόνια και βάλτε τα στη μέση της αυλής. Όταν αρχίσει το παιχνίδι, τα παιδιά πρέπει να καθίσουν στα μπαλόνια και να τα σκάσουν.   Όποιος έσκασε τα περισσότερα, κερδίζει!

Image result for balloon pop game
πηγή

Στόχευσε τα μπαλόνια με βελάκια

Σε μια πινακίδα στερέωστε με πινέζες πολλά φουσκωμένα μπαλόνια. Τα παιδιά πρέπει να τα σπάσουν στοχεύοντάς τα με βελάκια.

 

Image result for carnival outdoor games
πηγή

Σπάσε το μπαλόνι του άλλου

Συνδέστε ένα φουσκωμένο μπαλόνι με μια κλωστή και δέστε το στον αστράγαλο του κάθε παιδιού. Τα παιδιά πρέπει να σκάσουν τα μπαλόνια των άλλων παιδιών, ενώ παράλληλα να κρατήσουν το δικό τους μπαλόνι άθικτο. Τα χέρια δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την προστασία μπαλονιών. Το τελευταίο παιδί που θα μείνει με ένα μπαλόνι ακόμα άθικτο κερδίζει!

Image result for balloon stomp
πηγή

Ισορροπία μπαλονιών

Δώστε σε κάθε παιδί ένα μπαλόνι. Δείτε ποιος μπορεί να ισορροπήσει το μπαλόνι με το δάχτυλό του ή την παλάμη του χωρίς να χάσει την επαφή με το χέρι του. Νικάει όποιος δεν του πέσει το μπαλόνι.

Image result for balloon games
πηγή

Κάμπιες μπαλονιών

Χωρίστε τα παιδιά σε ομάδες και δώστε σε κάθε παιδί ένα φουσκωτό μπαλόνι. Βάλτε τα παιδιά να σταθούν σε μια γραμμή ο ένας πίσω από τον άλλο. Πέστε τους να βάλουν το μπαλόνι στο θώρακα τους και να ενωθούν με το μπροστινό τους παιδάκι. (έτσι ώστε όλοι στη γραμμή να είναι συνδεδεμένοι). Ο πρώτος σε κάθε γραμμή μπορεί να κρατάει το μπαλόνι του. Μόλις είναι έτοιμες οι ομάδες, οι πρώτοι σε κάθε σειρά παιδιών αρχίζουν να περπατούν  πάνω σε γραμμές που έχετε βάλει στο έδαφος.  Αν κάποιος ρίξει το μπαλόνι του, αυτό το άτομο  βγαίνει από το παιχνίδι. Οι ομάδες πρέπει να καταφέρουν να περπατήσουν όσο το μεγαλύτερο διάστημα χωρίς να τους πέσουν τα μπαλόνια.

Image result for balloon caterpillar game
πηγή

Στοχεύστε σωστά

Πάνω σε ένα ξύλο στερεώστε ή κολλήστε μικρούς κουβάδες. Τα παιδιά θα πρέπει να στοχεύουν σωστά και να βάζουν τα μαξιλαράκια τους μέσα στους κουβάδες. Αντί μαξιλαράκια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μικρές ρούχινες μπάλες, όχι πλαστικές γιατί αναπηδούν και δεν μένουν μέσα στον κουβά.

Related image
πηγή

Οι πεινασμένοι Κλόουν

Το παιχνίδι στόχευσης μοιάζει με το προηγούμενο αλλά θα χρειαστεί η κατασκευή των κλόουν.

Image result for carnival outdoor games
πηγή

Αυγουλοδρομίες

Το γνωστό αλλά πάντοτε διασκεδαστικό παιχνίδι.

Image result for egg race
πηγή

Σχοινί-διελκυστίνδα

Σε αυτό το παιχνίδι χρειάζονται πολλά παιδιά χωρισμένα σε δύο ομάδες. Οι δύο ομάδες τραβούν ένα σχοινί προσπαθώντας η μία να τραβήξει την άλλη προς το μέρος της.

Image result for outdoor games
πηγή

Σακουλοδρομίες

Κλασικό και ανεπανάληπτο.

Image result for outdoor games
πηγή

Σκυταλοδρομίες

Ποια ομάδα θα καταφέρει πρώτη να μεταφέρει το αντικείμενό της πρώτη στο τέρμα. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε όποιο αντικείμενο θέλουμε εμείς για το παιχνίδι.

Related image
πηγή

Ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram για περισσότερες ιδέες!

Facebook

Instagram

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *