Μικροί Ζωγράφοι με Ποντίκι

Spread the love

Τα παιδιά της εποχής μας αγαπούν ιδιαίτερα να παίζουν στον υπολογιστή, στο κινητό ή στο τάμπλετ. Οι γονείς όμως ανησυχούν για τις πολλές ώρες που παίζει το παιδί με ηλεκτρονικά και το αντικείμενο της απασχόλησής του. Είναι κατάλληλα τα παιχνίδια και τα βίντεο που βλέπει για την ηλικία του παιδιού; Πιο κάτω θα βρείτε σελίδες για τα παιδιά που τους αρέσει ιδιαίτερα η ζωγραφική.  Σελίδες που μπορούν να ζωγραφίσουν απλά με το ποντίκι τους.

 

logo

ζωγραφίζω.com

Σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία online σχεδίων που σίγουρα θα ενδιαφέρουν το κάθε παιδί. Σχέδια με επαγγέλματα, παραμύθια, ζώα, εποχές, σπορ, ταινίες επίκαιρα και πολλά άλλα.

Image result for poki

poki.gr

Η σελίδα Poki είναι μια σελίδα με πολλά διαδικτυακά παιχνίδια. Έχει επίσης μεγάλη ποικιλία για ζωγραφική με ποντίκι με τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών. Εδώ μπορείς να χρωματίσεις τον Νέμο, τον Hulk, τα Minions, νεράιδες, μάγισσες, μονόκερους και ότι βάζει ο νους των παιδιών.

theColor.com

thecolor.com

Τεράστια ποικιλία σχεδιών για κάθε ενδιαφέρον των παιδιών

Image result for www.abcya.com

http://www.abcya.com/

Μια καταπληκτική σελίδα για τα παιδιά. Εδώ θα βρείτε υπέροχες ζωγραφιές αλλά και πολλά άλλα παιχνίδια που θα διασκεδάσουν τα παιδιά. Υπάρχει διαχωρισμός των παιχνιδιών ανά ηλικία και αυτό θα σας διευκολύνει.

Teddy Bear Coloring

http://www.myfreecolouringpages.com/

Μια ιδαιτέρα διασκεδαστική σελίδα για ζωγραφική στο διαδίκτυο που θα κάνει το κάθε παιδί να περάσει όμορφα. Μεγάλη ποικιλία σχεδίων και δραστηριοτήτων.

 

Ρίξτε μια ματιά εδώ και ανακαλύψτε περισσότερα διαδικτυακά παιχνίδια.:

Επισκεφθείτε την ανάρτησή μας για εκπαιδευτικά online παιχνίδια!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *