Διακοσμήστε τα πασχαλινά σας αυγά μαζί με τα παιδιά σας. 5 Εναλλακτικοί τρόποι διακόσμησης αυγών.

Spread the love

Διακοσμώντας με μαρκαδόρους

Image result for eggs with marker
πηγή

Διαλέξτε ανεξίτηλους μαρκαδόρους (permanent), όποιο χρώμα  αρέσει σε εσάς και στα παιδιά σας. Πάρτε αυγά και σαν μικροί ζωγράφοι διακοσμήστε τα αυγά με όποιο σχήμα και χρώμα θέλετε.

Πασχαλινά αυγά με αφρό ξυρίσματος

tie-dye-shaving-cream-dyed-easter-eggs
πηγή

Πάρτε ξυριστική κρέμα και βάλτε μπόλικη σε ένα μεγάλο δοχείο. Βάλτε σταγόνες από διάφορα χρώματα με μπογιές ζαχαροπλαστικής. Ανακατέψτε με ένα πηρούνι ώστε να αναμειχθούν τα χρωματα. Φορέστε γάντια και βουτήξτε τα βρασμένα αυγά μέσα στην κρέμα. Βγάλτε τα και σκουπίστε τα με μια χαρτοπετσέτα ώστε να φύγει η κρέμα από πάνω. Τα μοναδικά σας πασχαλινά αυγά είναι έτοιμα.

Αυγά με γκλίτερ

Image result for αυγα με γκλιτερImage result for αυγα με γκλιτερ

πηγή

Βάλτε μπόλικη γόμα άσπρη-ξυλόγομα με ένα πινέλο πάνω στα βρασμένα αυγά. Μετά βουτήξτε τα αυγά μέσα σε γκλίτερ με αγαπημένα σας χρώματα και αφήστε τα να στεγνώσουν. Τα θαυμάσια ξεχωριστά σας αυγά είναι έτοιμα.

Αυγά με χρωματιστά χαρτάκια

Easy and Fun Tissue Paper Eggs
πηγή

Κόψτε μικρά πολύχρωμα χαρτάκια από χαρτί γκοφρέ ή άλλο λεπτό χαρτί. Με ένα πινέλο βάλτε άσπρη γόμα-ξυλόγομα πάνω στα βρασμένα σας αυγά και κολλήστε πάνω τα πολύχρωμα χαρτάκια. Αφήστε τα να στεγνώσουν και είναι έτοιμα.

Τα αυγά τερατάκια

Monster-Easter-Eggs-Artzy Creations3
πηγή

Βάψτε τα αυγά σας με χρώματα τις επιλογής σας. Με ένα ανεξίτηλο μαρκαδόρο σχηματίστε παράξενα και χαρούμενα πλασματάκια. Μην ξεχάσετε να τους κολλήστε με άσπρη γόμα-ξυλόγομα μερικά ματάκια. Είναι καταπληκτικά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *